S.C. SENIC COM S.R.L.

Ca urmare a 15 ani de activitate,am capatat experienta si abilitatea de a anticipa nevoileconsumatorilor.
Datorita faptului ca am pus pe primul loc parerea clientilor nostri dorim sa introducem pe piata 2 noi produse la nivel national si international:

  • Cernica seminte prajite de floarea soarelui
  • Cloob- energizant

Cele doua produse vin in intimpinarea publicului consumator prin satisfacerea cerintelor acestora cu un gust si cu o aroma deosebita.

La nivel national alaturi de produsele noastre mai detinem si alte branduri pe care le importam din tari ale Uniunii Europene.
"Calitatea inainte de toate!" caracterizeaza si o sa caracterizeze si pe viitor atat activitatea, cat si produsele aflate in portofoliul nostru.
Senic Prod constituie o noutate in domeniul productiei abordat de catre firma noastra la cele mai inalte standarde de calitate. Capacitatea de productie este situata in Drobeta Turnu Severin pe Str.Brincoveanu Nr.130 Tf:0252316467. capacitatea de productie este de 60t/luna produse alimentare:

  • Fursecuri
  • Rahat
  • Bomboane
  • Jeleuri
  • Baza de mancaruri

Fabrica foloseste tehnologie italiana de ultima generatie "Polin Multidrop Twiny"
La acest moment se afla in curs de desfasurare procedurile de implementare a standardelor de calitate la nivel european.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: SEMINTE NEGRE DE FLOAREA SOARELUI PRAJITE CERNICA CU SI FARA SARE SI PENELOPA CU SARE, NAPOLITANE SENIC, ALUNE, FURSECURI SI PRAJITURI CERNICA(CORNULETE CU RAHAT, FURSECURI ZAHAR, FOI NAPOLITANE, MINIPRAJITURI CACAO, MINIPRAJITURI LAMAIE, FURSECURI MIXTE), RULOURI TUB, TURTA DULCE AMBALATA SI VRAC, TURTA DULCE FIGURINE AMBALATA SI VRAC (URSULETI), FURSECURI MOI CU MIERE, TURTITA CU MIERE, BLAT DE TORT, TORTURI DIVERSE AROME, BISCUITI CU JELEU FRUKTOLINKA DIVERSE AROME, TURTA DULCE INIMIOARA. // CERNICA, PENELOPA, TAGO, SENIC WAFER