Lastdon INC srl

Koning Exclusive - un brand propriu al companiei Lastdon INC, inregistrat la OSIM - NR 118158, un vis devenit realitate din ambitia si perseverenta tinerilor antreprenori din conducerea companiei. Koning Exclusive este produsa in Olanda la una din cele mai mari fabrici de cafea din lume cu o traditie de peste 150 de ani.

Relatia de afaceri a Lastdon INC cu toti partenerii, colaboratorii si furnizorii sai este una privilegiata, de aceea cautam intotdeauna relatii pe termen lung, in care sa ai incredere.

2010 - a luat nastere Koning Exclusive 500gr dupa o perioada indelungata de cercetare incercand sa intelegem nevoia consumatorului si sa oferim un raport calitate - pret ireprosabil

2011 - din dorinta de promovare si marirea portofoliului de clienti am deschis un punct de lucru langa Bucuresti situat in incinta complexului comercial Flora Smart Expo - Stand 155.

2012 - dupa 2 ani de experienta, piata cerea si noi am ofertat, Koning Exclusive 250 gr intr-un ambalaj mai ambitios care sa se impuna nu doar prin aspect ci si prin calitate.

Doriti marirea portofoliului ?
Sa fiti unic distribuitor judetean/reginal sau national ?
Impreuna sa aducem consumatorului final un strop de bucurie din care sa guste zilnic, nu ezitati sa ne cotactati !

Cautam parteneri, in vederea extinderii retelei de distributie societati in domeniul comercializarii sau distributiei produselor alimentare reginale sau nationale.