Despre

Ce este FurnizoriAlimente.ro?

FurnizoriAlimente.ro este un motor de căutare si un director al furnizorilor de alimente si băuturi.

Ce isi propune?

Obiectivul noului director FurnizoriAlimente.ro este de a oferi o aplicatie flexibila (adresata cumpărătorilor, furnizorilor si angrosistilor de alimente si băuturi) ce va creste eficienta în procesul de alegere a furnizorilor.

De ce să vă inregistrati? Functiile principale ale siteului:

  • Folositi motorul nostru de căutare si găsiti o firma sau un produs. Puteti contacta furnizorii si angrosistii din industria alimentara în scopul dezvoltarii afacerii dvs. si facilitarii unor noi oportunitati.
  • Inscriindu-va in motorul FurnizoriAlimente.ro, veti putea fi vazut si gasit pe tot Internetul, imbunatatiti-va astfel vizibilitatea pe Internet. Membrii furnizori si angrosisti în industria alimentara însi pot crea un profil online unde pot oferi vizitatorilor detalii despre compania lor si, în cazul furnizorilor, informatii despre produsele lor.
  • Conectandu-va cu furnizorii, angrosistii sau cumparatorii - membrii ai directorului - va puteti construi o retea profesionala solida.
  • Prezentati-va serviciile si produsele dumneavoastra! Aplicatia ofera o platforma de publicare, lasând memebrii furnizori si angrosisti sa scrie contentul - informatiile profilului, stiri si evenimente, detalii legate de produsele companiei; membrii primesc feedback din partea vizitatorilor prin comentarii si sistemul de rating.

Daca aveti nelamuri legate de director, va rugam sa accesati sectiunea Contact. Asteptam cu interes intrebarile si sugestiile dumneavoastra.