AMIDON NATIV DIN GRAU

Amidonul este un polizaharid de rezerva, specific organismelor vegetale, care se gaseste atat in tesuturile fotosintetice, cat si in majoritatea tesuturilor de rezerva (seminte, tubercule etc).

Utilizarile tipice ale amidonului nativ:
• Gata de utilizare in faina, amestecuri pentru brutarii, prajituri si fursecuri.
• Glucoza si industria de cofetarie.
• Carnati, conserve de carne si alte produse din carne ca liant pentru apa si grasime.
• În supe, condimente si sosuri pentru salate, ca agent de legare pentru a obtine o crema cu o structura omogena, in etapa finala de obtinere a produsului.
• Alimente pentru sugari, dispersii, condimente uscate, amestecuri, gustari ca agent de lega

Produs in
România
Ambalat in
România

SC SPICUL SA

România

Pe la jumatatea secolului XIX, morile de apa erau nelipsite orasului Bucuresti iar despre ele gasim zeci de povestiri inchinate romantismului acestei minuni tehnologice.

44.482666, 25.9707808

Str.Rudeni, nr.94, loc. Rudeni, Chitila