GLUTEN VITAL DIN GRAU

GLUTEN VITAL DIN GRAU GLUTEN VITAL DIN GRAU GLUTEN VITAL DIN GRAU

GLUTENUL VITAL DIN GRAU-VITAL WHEAT GLUTEN

Introducere
Glutenul a fost izolat prima dată în 1725 de un chimist italian Beccari. Mai târziu, Mulder a clasificat materia respectivă ca "proteină". În 1810 Taddei a denumit gliadină fracţiunea de gluten solubilă în alcool şi glutenină fracţiunea proteică insolubilă în alcool. Astăzi, aceşti termeni sunt încă utilizaţi.
Glutenul vital este componenta proteică insolubilă în apă din endospermul grâului, care prin spălare din făina de grâu, se separă sub forma unui complex amidono-lipido-proteic.

mai multe detalii

Utilizarea glutenului vital produs de SC SPICUL SA
• Morarit şi Panificatie
• Paste fainoase
• Cereale pentru micul dejun
• Amestecuri pentru produsele prajite
• Substitute de peste, carne şi branza
• Alimente pentru animale

Tara de origine

Romania

Categoria produsului

Tipul produsului

Etichete

Data adaugării: 21/05/2012 Data actualizării: 21/05/2012

SC SPICUL SA

Vezi profilul furnizorului SC SPICUL SA
Tip
producator
Site web
www.spicul.ro/
Adresa
Str.Rudeni, nr.94, loc. Rudeni, Chitila, Romania
Localitate
Ilfov
Telefon
0721937850, 0732400587

Prezentare

Pe la jumatatea secolului XIX, morile de apa erau nelipsite orasului Bucuresti iar despre ele gasim zeci de povestiri inchinate romantismului acestei minuni tehnologice. Istoria societatii comerciale Spicul S.A. incepe in urma cu 164 de ani, cand un om de afaceri, Jacques Herdan s-a hotarat sa infiinteze o astfel...