S.C Unilever S.A

S.C  Unilever S.A
Tip
producator
Adresa
Baneasa Business & Technology Park Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, Cladirea B, Etaj 4 Sector 1
Judet/Localitate
Bucuresti
Telefon
(40) 21. 303.48.00

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piata bunurilor de larg consum, are in Romania o afacere cu adevarat locala: o parte semnificativa din vanzari este generata de productia obtinuta pe platforma industriala din Ploiesti.

Unilever in Romania - o afacere puternica, in crestere continua

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piata bunurilor de larg consum din Romania, este prezenta pe piata romaneasca din 1995. De atunci, Unilever a investit aproape 125 milioane euro, fiind unul dintre cei mai importanti investitori din Romania.

Portofoliul de marci pe care Unilever le comercializeaza pe cele doua mari piete pe care este prezent – produse de ingrijire casnica si personala, produse alimentare – include marci puternice precum Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Rexona, Axe, Clear, Signal, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Hellmann’s, Algida, Napoca, Lipton. Prin aceste marci, Unilever ii ajuta pe oameni sa se simta bine, sa arate bine si sa ia ce e mai bun din viata.

mai multe detalii

Fiindca a avut mereu grija ca marcile sale sa ofere consumatorilor beneficii relevante pentru ei – prin produsele inovatoare lansate, promotiile derulate si prin modul de comunicare – Unilever este lider pe majoritatea pietelor pe care activeaza. Dero, o marca romaneasca populara si inovativa, cu o traditie de 40 de ani, este lider in volum pe o piata foarte competitiva. Pe piata produselor pentru curatenia locuintei, Unilever este lider valoric, cu marcile Cif si Domestos. Cu un portofoliu care cuprinde unele dintre cele mai cunoscute marci din lume, precum Rexona, Dove si Axe, Unilever este lider valoric pe piata deodorantelor; iar cu sapunul-crema Dove este lider valoric pe piata sapunului de toaleta solid. Cu Delikat, Unilever detine aproape jumatate din piata condimentelor universale si este lider pe piata borsului pudra. Cu marca Knorr, Unilever este lider valoric pe piata supelor si a mustarului, iar cu Hellmann’s si Knorr este lider pe piata maionezei. Pe piata margarinei, Unilever este lider, cu marcile Delma, Rama si Becel.

Timp pe piata
peste 5 ani
Tipul vanzarii
En-gros si En-detail
Intinderea distributiei
internationala

Domeniu de activitate

Etichete

Data adaugării: 04/10/2011 Data actualizării: 04/10/2011

Produsele companiei (2)

Angrosişti asociaţi

Compania nu are inca angorisisti asociati.

Furnizori parteneri

Compania nu are inca furnizori parteneri.

Rating

0