S.C. KRAFT FOODS ROMANIA S.A

S.C. KRAFT FOODS ROMANIA S.A
Tip
producator
Adresa
sector 2, B-dul Dimitrie Pompei, nr. 6, Sectiunile B si C de la etajul 2, Novo Park, cod postal 020335
Judet/Localitate
Bucuresti
Telefon
0212330405

Kraft Foods Romania
Cu ciocolata Milka si Poiana, biscuitii LU, cafeaua Jacobs si Nova Brasilia si multe alte marci apetisante, Kraft Foods a creat si creeaza zilnic mici placeri pentru consumatorii din Romania.

La Kraft Foods Romania, ne straduim sa oferim consumatorilor produse la standardul de calitate cu care au fost obisnuiti. Astfel, am reusit sa ocupam pozitii de top in industrie, in categoriile in care activam: ciocolata, cafea si biscuiti.

Dar, in acelasi timp, ne dorim sa oferim consumatorilor momente delicioase cu produsele noastre – fie atunci cand se bucura de aroma unei cesti de cafea alaturi de familie, cand isi aloca o clipa de rasfat cu o ciocolata fina impreuna cu prietenii sau cand se joaca cu copiii.

Suntem hotarati sa gasim noi modalitati de a face viata mai usoara si mai savuroasa pentru voi, consumatorii produselor noastre. Asa ca ne dorim sa imbunatatim produsele noastre, locul de munca, aliantele noastre, comunitatile in care operam si lumea in care traim.

Consumatorii sunt cei care ne inspira
Tot ceea ce facem incepe si se termina cu consumatorii nostri. Ne pasa de ceea ce gandesc. Deci, ii ascultam, observam si invatam. Apoi, cream.

Raspundem nevoilor lor reale – fie ca sunt pentru placere si confort, sau sanatoase si hranitoare.

Cu gustul si aroma potrivita, ne bucuram sa sustinem marcile noastre de traditie – cele pe care le indragiti atat de mult - si, in acelasi timp, studiem, invatam si venim cu idei noi pentru a imbunatati gustul, calitatea si pentru a satisface nevoile unui stil de viata alert.

Datoram succesul oamenilor nostri
Ingredientul cel mai important pentru marcile si produsele noastre cele mai indragite sunt, desigur, angajatii nostri. Acestora le place sa creeze produsele intr-un mediu vesel, care sa ii inspire. In timp ce ne sarbatorim succesele, oamenii nostri depun un efort sustinut, in fiecare zi, pentru a oferi calitate excelenta si idei novatoare, prin eficienta, concentrare si munca in echipa.

mai multe detalii

Ne dezvoltam impreuna cu clientii si partenerii nostri Ne tratam clientii asa cum am dori noi sa fim tratati – creand parteneriate de durata, bazate pe respect, calitate excelenta, servicii de top si idei noi. Oferim experienta si cunostintele noastre despre consumator, sustinand cu solutii inovatoare categoriile noastre de produse comercializate in supermarketuri, hypermarketuri, magazine traditionale sau in orice alt loc din care acestea pot fi cumparate. Ne pasa de comunitatile noastre si de planeta noastra Ne pasa de planeta noastra si de generatiile viitoare. Prin urmare, actionam responsabil, folosim modalitati creative de reducere a deseurilor, de reciclare si refolosire a resurselor existente. Intelegem cat este de important sa dam inapoi comunitatilor, sa ne sprijinim unul pe altul – in special pe cei ce au cea mai mare nevoie. Am creat si am participat la activitati precum saptamana noastra de voluntariat la nivel global pentru a-i ajuta pe cei ce au nevoie. Cum lucram • Inspiram incredere • Actionam ca proprietari ai afacerii • Apreciem simplitatea • Suntem deschisi la tot ce este nou • Spunem lucrurilor pe nume • Actionam cu ratiune, dar si cu suflet • Discutam. Decidem. Punem in practica Modul hotarat in care actionam si spiritul de echipa sunt ingredientele cele mai importante in reteta noastra de succes. In timp ce performanta sta la baza muncii noastre, valorile stau la baza comportamentului nostru. Raport Responsabilitate Sociala Responsibility Report cover image Brosura corporativa Selecteaza marca

Timp pe piata
peste 5 ani
Tipul vanzarii
En-gros si En-detail
Intinderea distributiei
internationala

Domeniu de activitate

Etichete

Data adaugării: 17/10/2011 Data actualizării: 17/10/2011

Angrosişti asociaţi

Compania nu are inca angorisisti asociati.

Furnizori parteneri

Compania nu are inca furnizori parteneri.

Rating

0