PIETROASA - Bachus S.A.

PIETROASA - Bachus S.A.
Tip
producator
Site web
www.pietroasa.ro
Adresa
Soseaua Spatarului Nr.5, 120226 Buzau, Romania
Judet/Localitate
Buzau
Telefon
+40 (0)238 722 390, 021-444.25.42
Fax
+40 (0)238 722 392

PIETROASA - Bachus S.A. este un producator de vinuri cu o prezenta semnificativa pe piata nationala, situat intr-una din cele mai cunoscute regiuni viticole din Romania – podgoria Dealu Mare. Renumele zonei este dat de calitatea vinurilor rosii seci si a vinurilor naturale dulci aromate, vinuri certificate de profesionisti si medaliate la concursuri nationale si internationale.

Obiectul principal de activitate al BACHUS SA: Producerea, imbutelierea si comercializarea vinului; Baza de materii prime este asiguratã de podgoriile Dealu Mare si Dealurile Buzaului specializate in obtinerea vinurilor de mare marca seci si a vinurilor naturale dulci aromate.

Calitatea produselor este elementul forte care a stat la baza cresterii prezentei pe piata si element cheie al strategiei de dezvoltare.
Podgoriile Dealu Mare si Dealurile Buzaului sunt amplasate Ă®ntr-o entitate geograficã bine definitã formatã din colinele subcarpatice si se intind pe cca. 100 km intre Valea Teleajenului si Valea Ramnicului

Timp pe piata
peste 5 ani
Tipul vanzarii
en gros, en detail
Intinderea distributiei
nationala

Domeniu de activitate

Etichete

Data adaugării: 19/05/2009 Data actualizării: 19/05/2009

Produsele companiei (1)

Angrosişti asociaţi

Compania nu are inca angorisisti asociati.

Furnizori parteneri

Compania nu are inca furnizori parteneri.

Rating

0