Pepsi Quadrant Amroq Beverages Srl

Pepsi  Quadrant  Amroq Beverages Srl
Tip
producator
Adresa
Sos VIILOR 55
Judet/Localitate
Bucuresti
Telefon
0213368970

PepsiCo a intrat pe pia├ża rom├óneasca ├«n anul 2004, achizi├żion├ónd liderul pe pia├ża de chips-uri de cartofi, compania Star Foods, prezent├ú ├«n Rom├ónia ├«nc├ú din 1993. Astfel, PepsiCo a devenit unul dintre juc├útorii foarte importan├żi pe pia├ża de Snacks-uri din Rom├ónia.

Pepsi-Cola, un brand foarte important pentru PepsiCo, a fost disponibil în România încã din perioada comunistã, începând sã fie fabricat în România în anul 1965.

├Än 1991, portofoliul de b├úuturi carbonatate PepsiCo a ├«nceput s├ú fie produs ┬║i distribuit printr-un nou sistem de franciz├ú, cu implicarea Quadrant Amroq Beverages (QAB) ca ├«mbuteliator. QAB a produs ┬║i distribuit b├úuturile r├úcoritoare sub licen├ż├ú PepsiCo, ├«mpreuna cu produsele proprii, p├ón├ú ├«n anul 2006, c├ónd a fost achizi├żionat de c├útre PepsiAmericas, al doilea ├«mbuteliator ca m├úrime din lume al produselor PepsiCo.

├Än martie 2010, PepsiCo a cump├úrat cei doi mari ├«mbuteliatori ai s├úi, PepsiAmericas ┬║i Pepsi Bottling Group, devenind astfel cea mai mare companie produc├útoare de produse alimentare ┬║i b├úuturi r├úcoritoare din America de Nord ┬║i a doua la nivel mondial, cu venituri anuale de aproximativ 60 miliarde de dolari ┬║i aproape 285.000 de angaja├żi.

Timp pe piata
peste 5 ani
Tipul vanzarii
En-gros si En-detail
Intinderea distributiei
internationala

Domeniu de activitate

Data adaugării: 29/09/2011 Data actualizării: 29/09/2011

Produsele companiei (0)

Compania nu are inca produse adaugate.

Angrosişti asociaţi

Compania nu are inca angorisisti asociati.

Furnizori parteneri

Compania nu are inca furnizori parteneri.

Rating

0