Melkart Com S.r.l.

Melkart Com S.r.l.
Tip
producator
Site web
www.melkart.ro
Adresa
Str. Barbu Stefanescu Delavrancea, Nr. 7, cartier Chercea
Judet/Localitate
Br√£ila
Telefon
0239/626 800, 0752 12 77 77 , 0722 43 46 55
Fax
0239/621 621

*abator & fabrica mezeluri
*distributie carne & mezeluri
*retea de magazine

Fabrica de mezeluri si abator, producator si distribuitor, compania MELKART ofera potentialilor clienti achizitionarea unor produse de CALITATE LA CELE MAI MICI PRETURI !!!

Compania s-a impus pe piata romaneasca prin SERIOZITATE, prin stabilirea unor relatii durabile cu partenerii de afaceri.

A reusit acest lucru,si prin TEHNOLOGIA GERMANA; preocupandu-se in mod deosebit de extinderea si de modernizarea abatorului si a fabricii, in conformitate cu NORMELE U.E. O alta prioritate a echipei MELKART, cu o vasta experienta,este respectarea cu strictete a standardelor europene de igiena si calitate, cat si SIGURANTA CONSUMATORULUI.

VIZIUNEA COMPANIEI MELKART urmareste castigarea si mentinerea clientilor pe termen lung,in detrimentul mentinerii unei marje profituale cat mai mici,dar si recunoasterea din partea consumatorilor ca fiind produsele de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi!!!!!
Cine nu isi doreste o firma partenera cu asemenea produse,care,o data testate,nu ai cum sa nu devii client fidel pentru ca sunt unice prin gustul cu adevarat natural,ca la mama acasa,dar si la CELE MAI MICI PRETURI!!!

• Compania MELKART,ca urmare a profitului obtinut raportat la numarul de angajati, a fost clasata in topul primelor firme.

• De asemenea, a fost desemnata ca inregistrand o dinamica extrem de interesanta, comparativ cu firmele concurente, raportata la aceeasi perioada de timp.

• Compania MELKART s-a impus de asemenea,prin atentia deosebita pe care o acorda SANATATII CONSUMATORULUI.

Mezelurile MELKART au fost deja recunoscute de catre consumatori, ca fiind produse naturale, dar si ca produse obtinute din CARNE PROASPATA 100 % ,dupa retete de EXCEPTIE!!!!

Incercam in permanenta sa aducem noutate produselor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate in SUCCESUL clientilor nostri.

MELKART urmareste recunoasterea din partea consumatorilor, ca fiind PRODUSELE CU CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PRET, care vor asigura SUCCESUL firmelor partenere si satisfactia consumatorilor prin gustul unic, cu adevarat natural, dar si traditional.

Compania MELKART este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra, referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale avantaje comparative.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timp pe piata
peste 5 ani
Tipul vanzarii
Engros si En-detail
Intinderea distributiei
nationala
Data adaugării: 21/09/2011 Data actualizării: 21/09/2011