FLORIS INTERNATIONAL SRL

FLORIS INTERNATIONAL SRL
Tip
producator
Site web
www.florisoil.ro
Adresa
B-dul Unirii nr.27, bl.15, sc. A, et. 5, ap. 13, Sect. 5,
Judet/Localitate
Bucuresti
Telefon
+40 21 337 43 25

Societatea pe Actiuni “Floarea Soarelui” este cea mai mare intreprindere prelucratoare in industria uleiurilor vegetale din Republica Moldova. Intreprinderea produce circa 200 tone de ulei rafinat deodorizat pe zi, o parte din care se indreapta in sectia de imbuteliere.

Succesele in domeniul producerii uleiurilor vegetale au fost obtinute datorita profesionalismului inalt al specialistilor, folosirii celor mai moderne tehnologii, controlul strict al calitatii, incepind cu achizitionarea materiei prime pina la produsul finit. La rindul sau SC ”Floris International” SRL este reprezentanta in Romania si in Europa a producatorului SC ”Floarea Soarelui” SA din Republica Moldova si o componenta a WJ Group (SUA)

Societatea noastra este un exportator al uleiului de floarea soarelui rafinat si nerafinat, al uleiului nerafinat de soia si de rapita, precum si al srotei de soia si floarea soarelui.

Va oferim uleiul de elita, care corespunde celor mai inalte criterii : nu contine colesterol, nu spumega, este innobilat cu vitaminele E, D, A.
SC ”Floris International” SA va prezinta doar produse de calitate superioara, cu ingrediente ecologic pure si benefice pentru sanatate la un pret fara concurenta.

Timp pe piata
peste 5 ani
Tipul vanzarii
En-gros si En-detail
Intinderea distributiei
internationala

Etichete

Data adaugării: 29/09/2011 Data actualizării: 30/09/2011

Produsele companiei (2)

Angrosişti asociaţi

Compania nu are inca angorisisti asociati.

Furnizori parteneri

Compania nu are inca furnizori parteneri.

Rating

0