PARMALAT ROMANIA SA

PARMALAT ROMANIA SA
Tip
producator
Site web
www.parmalat.ro
Adresa
Soseaua de Centura 12, CP 4, Com. Tunari, Judetul Ilfov, cod 077180
Judet/Localitate
Oras neresedinta
Telefon
(+40) 21 2 66 51 52, (+40) 21 2 66 51 53, (+40) 21 2 66 51 54
Fax
(+40) 21 2 66 51 51, (+40) 21 2 66 50 70

Grupul Parmalat este unul din cei mai importanti jucatori la nivel mondial in productia si distributia produselor din lapte si totodata a bauturilor racoritoare pe baza de fructe.
Parmalat se numara printre principalii jucatori la nivel mondial pe piata de lapte UHT si in segmentul laptelui functional, obtinand deasemenea o pozitie extrem de competitiva in expansiunea sa pe piata de bauturi racoritoare pe baza de fructe. Grupul de bucura de o notorietate puternica. Portofoliul de marci al companiei, include, marcile globale, Parmalat si Santal precum si marci internationale: Zymil, Fibresse, Physical, Jeunesse, Omega3, First Growth, Smart Growth, Ice Break/Rush dar si puternice marci la nivel local.

Parmalat este o companie recunoscuta, cu o puternica traditie in inovatie: grupul a dezvoltat tehnologii de varf in sectoare diverse ale pietei alimentare, mai ales in segmentul de lapte UHT, ESL, lapte functional, bauturi naturale pe baza de suc de fructe, cu adaosuri de ingrediente functionale si sosuri albe pe baza de smantana.

mai multe detalii

Obiectivul principal al grupului este acela de a creea valoare pentru ac├żionari prin respectarea principiilor etice ale comportamentului de afaceri, de a avea o func├żie social├ú util├ú prin ├«ncurajarea dezvolt├úrii profesionale a angaja├żilor ┬║i asocia├żilor s├úi ┬║i de a servi comunit├ú├żile ├«n cadrul c├úrora ac├żioneaz├ú prin contribu├żii la progresul economic ┬║i social al acestora.

Timp pe piata
peste 5 ani
Tipul vanzarii
en gros, en detail
Intinderea distributiei
internationala

Domeniu de activitate

Data adaugării: 11/06/2009 Data actualizării: 11/06/2009

Produsele companiei (1)

Angrosişti asociaţi

Compania nu are inca angorisisti asociati.

Furnizori parteneri

Compania nu are inca furnizori parteneri.

Rating

0